Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ο Ρέμος στο Υπουργείο Πολιτισμό, μόλις έρθει ο Κούλης!Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς και είχε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως μαθαίνουμε, ακόμα και οι υπάλληλοι του κόμματος αιφνιδιάστηκαν, όταν είδαν μπροστά τους τον Αντώνη Ρέμο, καθώς η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί.

Πληροφορίες από τη Συγγρού αναφέρουν πως ήταν μία συνάντηση... γνωριμίας, η οποία έγινε κατόπιν αιτήματος του τραγουδιστή.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε όμως κάτι παραπάνω.....

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Ρέμος έδωσαν τα χέρια και για την εποχή μετά τον Τσίπρα. Έτσι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού στον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, όταν ο Μητσοτάκης έρθει στα πράγματα!

Μάλιστα στην σημερινή συνάντηση έκλεισε και το πρόγραμμα του Υπ. Πολιτισμού επί κυβερνήσεως ΝΔ, το οποίο θα περιλαμβάνει το κλείσιμο όλων των κρατικών ωδείων και την αντικατάσταση τους με σκυλάδικα. Στα κρατικά σκυλάδικα οι υποψήφιοι τραγουδιστές θα επιλέγονται με διαδικασίες talent show, σαν τον Rising Star, ένα πράγμα!!!

Επίσης ως γνωστός οπαδός του Ηράκλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανέβει αυτόματα στην Superleague και για να την μπει στα παόκια θα κάτσει ο γαύρος να χάσει από τους ηρακλειδείς!!Σχολιάστε Ελεύθερα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...